Ohjeet iltapäivätoiminnan hakemiseen

Perusopetuksen iltapäivätoimintaan hakeminen lukuvuodelle 2024-2025

Perusopetuksen iltapäivätoiminnan haku ensi lukuvuodelle käynnistyy huhtikuussa! Iltapäivätoimintaa järjestetään 1.- 2.-luokan ja erityisen tuen oppilaille koulupäivän jälkeen lapsen omalla koululla. Iltapäivätoiminta on vapaaehtoista, ohjattua ja maksullista ryhmämuotoista vapaa-ajan toimintaa. 

Iltapäivätoimintaan haetaan 26.4.-10.5.2024 välillä sähköisesti Wilmassa ”Hakemukset ja päätökset” -välilehdellä. Jos sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen tulostaa Opetuksen lomakkeet -sivulta.

Lisätietoja: https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/opetuksen-lomakkeet-ja-ohjeet#iltapivtoiminta-ja-koululaisten-hoito-17228

Applying to afternoon activities for the school year 2024-2025 

The application time to afternoon activities for the coming school year starts in April! Afternoon activities are organized for pupils in grades 1-2 and for those in other grades who have a decision on special support. Afternoon activities are organized at the pupil’s own school. Afternoon activities are voluntary, guided and paid recreational activities, that are organized in groups. 

Applying is done electronically through the Wilma system on the “Hakemukset ja päätökset” tab between 26.4.-10.5.2024. If applying electronically is not possible, please print a paper application from the Forms and instructions webpage.

HINNAT

Lakisääteisen iltapäivätoiminnan asiakasmaksut ovat seuraavat ja kaikille Espoon kaupungin kanssa yhteistyötä tekevien kerhojen osalta yhteneväiset:

  • kokoaikainen toiminta klo 17 asti 150€/kk
  • osa-aikainen toiminta klo 15 asti 90€/kk
  • Espoon kaupungilta on mahdollista hakea maksuhuojennusta/-vapautusta.

VÄLIPALA

Hintoihin sisältyy välipala. Esimerkkiviikko:

  • Ma: sekaleipä, ruisleipä, levite, leikkele, kurkku, hedelmää
  • Ti: karjalanpiirakka, juusto, levite, näkkäri, hedelmää
  • Ke: jogurtti/marjakeitto, leipä, levite, leikkele, hedelmä
  • To: murot maidolla, näkkäri/leipä, levite, juusto, hedelmää
  • Pe: hedelmäsalaatti tai pinaattiletut, näkkäri/leipä, levite, leikkele, hedelmää
  • hedelmä/ vihannes (esim. banaani, omena, mandariini, porkkana yms.)

Välipalahetki on osa päivän valvottua ohjelmaa, jossa ohjaajat korostavat hyviä ja terveellisiä ruokatapoja sekä ruokailuhetken rauhoittamista. Esimerkkiviikko on suuntaa antava ja muutokset ovat mahdollisia sekä voivat hieman vaihdella kerhokohtaisesti. Taavinkylän iltapäiväkerhossa välipalan toimittaa Espoo Catering. Muissa iltapäiväkerhoissa välipalan toimittaa palveluntuottaja.